četrtek, 2. maj 2024

Dnevni horoskop 2.5.24

 SPREHOD MED ZVEZDAMI 

Četrtek - 2.5.2024

Razpoloženje Lune v Vodnarju


 Majski dnevi se začnejo udarno.  Kvadrat Venere v Biku s Plutonom v Vodnarju je prišel s tistimi trenutki, ko ni bilo lahko videti naslednje poti, na videz je bila blokirana.  Vedrost je podprla Luna v Vodnarju, ki skoraj vedno prinaša lahkotne trenutke, zaradi katerih pozabimo na težke naloge v komunikaciji, mobilnosti in deljenju.  Upam, da smo si nabrali nekaj moči za naslednje borbe.


 Borbe s samim seboj, ki kažejo, da brez zdrave kritičnosti do sebe ne moremo naprej. Začnimo s priznanjem, da še zdaleč nismo popolni, vendar smo popolnoma sposobni rešiti, kar je trenutno potrebno.


 Luna v kvadratu z Jupitrom in Uranom nakazuje, da se danes ne smemo zanašati na naključje in zjutraj narediti načrt, ki vključuje vse nepredstavljive alternative. Zelo verjetno se bo zgodilo tisto, na kar se nismo mogli pripraviti.  Lunini aspekti pravijo, da bi morali znati sami ugotoviti, kaj storiti naprej, tudi če pridemo na razpotje in zaidemo.


 Tu so v igri dolgoročni aspekti, saj Luna kvadrira položaj Jupitrove nedavne konjunkcije z Uranom.  Zdi se, da kritično ocenjujemo in morda prevrednotimo dogodke predpreteklega vikenda

 (21.4.) in začnemo se zavedati, česa smo se pred kratkim lotili. Ali bomo šli po novi zanimivi poti, je odvisno od tega, kako se spopadamo s trenutnimi ovirami.

Lep praznični dan želim ❤️

Astro Tarot Izida

090


54 50

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.

Tedenski horoskop 19.5.24

 SPREHOD MED ZVEZDAMI  Nedelja - 19.5.24 Luna v Tehtnici, planeti podpirajo razvoj   Luna danes še prehaja znamenje diplomatske Tehtnice. En...