petek, 3. maj 2024

Dnevni horoskop 3.5.24


 Petek, 3.5.2024 


Luna v Ribah, popoldne in zvečer v konjunkciji s Saturnom, Venera v Biku izstopi iz kvadrata s stacionarnim Plutonom, Merkur v Ovnu se tretjič poda v konjunkcijo s Kironom, kjer bo ostal večinoma vikenda.


 V petek se Luna premakne v intuitiven in samozavesten položaj v Ribah in zvečer se že čuti konjunkcija s Saturnom, kar lahko nakazuje na nekaj uravnovešanja, skepse ali (predvsem zvečer) upadanja energije.  Luna v Ribah daje precej umetniški, notranji navdih, v konjunkciji s Saturnom pa tudi odgovornost in občutek za pravila (prejšnji četrtek precej sproščeno).

 Venera v Biku, tesno povezana z naravo, telesnimi užitki in zadovoljstvom, bo v petek popoldne postopoma izstopila iz sence Plutonovega kvadrata, Pluton v Vodnarju pa bo začel retrogradno, kjer bo ostal do 12. oktobra.  Skratka, dnevi bi morali biti nekoliko bolj mirni, če ne bi bila malce klavrna konjunkcija Merkurja s Kironom, ki letos na nebu nastaja že tretjič in na srečo zadnjič. V petek in konec tedna nas lahko Kiron nad Merkurjem spomni na nezaprte komunikacijske rane, borbe za samouveljavitev, komunikacijske nesporazume ali občutke nemoči, včasih pa lahko vodi tudi v obžalovanje, še posebej v kombinaciji s Saturnom nad Luno.

 Ko pa prihodnji teden vpliv stacionarnega Plutona zbledi in se konjunkcija Hirona nad Merkurjem zrahlja, je konstelacija že videti res pomladna, razmeroma sproščena in manj zahtevna.

 Lepe pomladne dni vsem.

Astro Tarot Izida 🌙

Suzana 

090 54 50 - 1,29€/min

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.

Tedenski horoskop 19.5.24

 SPREHOD MED ZVEZDAMI  Nedelja - 19.5.24 Luna v Tehtnici, planeti podpirajo razvoj   Luna danes še prehaja znamenje diplomatske Tehtnice. En...