sobota, 4. maj 2024

Dnevni horoskop 4 5.2024


SPREHOD MED ZVEZDAMI 

Sobota - 4.5.24

Luna v Ribah


Danes so planeti zanimivo razporejeni, velik del jih je v Biku (Sonce, Venera, Jupiter in Uran), Luna je v podpornih Ribah.  Pluton se je obrnil na začetku Vodnarja in začenja svojo pot nazaj v Kozoroga.  Luna je v sekstilu z Jupitrom in Uranom, Merkur pa začne konjunkcijo s točko, kjer je bil nedavni sončni mrk.


 Videti je, da bo današnje dogajanje pestro.  Vsak ima lahko različne občutke, odvisno od tega, kako je postavljen njegov horoskop, se bodo planeti odzivali na današnje aspekte.  Zagotovo bo pomemben obrat Plutona za vse.


Luna je v znamenju Rib in danes tvori sekstil z Jupitrom in Uranom ter  konjunkcijo z Neptunom.  Konjunkcija s Saturnom popusti, zato bo val melanholije minil.  Konjunkcija z Neptunom opisuje žive sanje, intuicijo, utrujenost, zaspanost, težave pri prebujanju.   Možna so presenečenja, kje? ... poglejete katero področje vašega življenja pokriva znamenje Rib (hiša v rojstnem horoskopu).  Danes vlada pozitivna energija, pričakujemo lajko sporočila, nekateri se odpravljajo na pot, drugi osebno praznujete, vodna in zemeljska znamenja lahko pričakujejo dobiček. Danes lahko uživate v ustvarjalnem delu, potovanjih, čustvenih odnosih z najdražjimi! 


 Današnji dan bo poln presenetljivih dogodkov, seveda bi jih lahko pričakovali, vendar se lahko pojavijo nova dejstva, bližnjice, povezave in možnosti. Na nas bo, da se ne bomo zanašati, da bomo dobro prebrali, kaj je v ozadju, da bomo znali najti ustrezne rešitve. 


Lep dan ❤️

Astro Tarot Izida 🌙

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.

Tedenski horoskop 19.5.24

 SPREHOD MED ZVEZDAMI  Nedelja - 19.5.24 Luna v Tehtnici, planeti podpirajo razvoj   Luna danes še prehaja znamenje diplomatske Tehtnice. En...