ponedeljek, 6. maj 2024

Dnevni horoskop 6.5.2024

 Dnevni horoskop 6.5.2024


Luna v Ovnu v konjunkciji z Merkurjem in Kironom 

 Nocoj je luna v drugi dekadi Ovna, gre proti Merkurju in Kironu, ki sta prav tako v tem znamenju, tako da je pred nami še en "visokonapetostni" dan.  Luna z Merkurjem in Kironom v Ovnu prinaša nenadne, prenagljene reakcije, prenagljenost. Naš jezik je hiter, oster;  nagnjeni smo k pretiravanju in verbalni agresiji.  Tako kot Hepo kocka se hitro vnamemo in vsaka najmanjša iskrica je potencial za večji požar.  Kolikor lahko, se poskušajmo izogibati nepremišljenim ljudem. Ne spuščajmo se v prepire z mamo, ženo, sestro ... Umaknimo se in poskušajmo biti danes povsod, razen na mestih, ki nas motijo.  Luna in Mars v istem znamenju sta znak resnih medosebnih težav, zato je to trenutek, ko moramo res poskrbeti za lastne živce!

  Luna, Mars in Merkur v Ovnu prinašajo tudi nevarnost požara, predvsem v kuhinji ali ob cestah in obrobju mesta.  To je aspekt hitrega širjenja požara, zato bodimo previdni pri napeljavah.

  Na zdravstvenem področju so možne težave in bolečine v vratnem delu hrbtenice, pa tudi glavoboli in bolečine v zgornji čeljusti, sinusih itd.

  Luna je v zadnjem znamenju pred mlajem, ki ga imamo v Biku, od 05.07.  V času takšne Lune se ne začnejo nove stvari, ampak počiva in zaključi vse, kar je v teku.

  V ljubezni sta Luna in Merkur v Ovnu zelo jasna!  Boš/ne boš in tretjega ni!  Mnogi so danes »v rdečih« zaradi dejanj nekoga.  Ljubosumnidt takoj naredi šov program!  Bo pa vse urejeno po 07.05.  zato se zdaj vzdržimo težkih tem v odnosih.  Venera je v Biku in gre v naslednjih dneh v sekstil s Saturnom v Ribah, tako da po dezju posije sonce!  Še vedno nam zelo primanjkuje neviht vseh vrst.

  VSO SREČO!  ❤️

 Astro Tarot Izida 

090 54 50 - 1,29€/min

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.

Tedenski horoskop 19.5.24

 SPREHOD MED ZVEZDAMI  Nedelja - 19.5.24 Luna v Tehtnici, planeti podpirajo razvoj   Luna danes še prehaja znamenje diplomatske Tehtnice. En...