petek, 3. maj 2024

Retrograden Pluton


 Pluton je sinoči postal retrograden.

Ker se giblje izjemno počasi, čutimo njegovo ustavljanje skoraj mesec dni, najmočneje pa zdaj, nekaj dni nazaj in še  nekaj naslednjih dni.


Pluton se je ustavil na 2 stopinji Vodnarja,  se septembra vrne v Kozoroga, retrograden bo torej v dveh znamenjih. 


To obdobje stacionarnega Plutona lahko doživljamo zelo intenzivno, saj se dotika stvari v nas, ki so energijsko nestabilne, tistih mest, kjer ne stojimo v svoji moči, ampak prepuščamo oblast nad svojim življenjem drugim. Energija stacionarnega Plutona lahko na dan prinese res globoko potlačene in včasih že desetletja skrite vzorce, ki jih nezavedno izvajamo.


Morda imate težke, čustvene sanje.

Opozorila bi vas, da ste pozorni nanje, so kot glasniki vladarja podzemlja, prikazujejo stare strahove, tisto, kar je že zdavnaj zastarelo, kar bi moralo izginiti iz vašega življenja, pa je še tako daleč zasidrano v podzavesti. Če se v sanjah pojavijo močna čustva, težke izkušnje, strah - poglejte, kakšno darilo prinašajo, kaj je v vas pravkar pregorelo, katera zgodba se je v ali za vas pravkar zaprla!  Ta transformacija že deluje!  V sanjah ste to že naredili, zdaj se lahko objamete in daste prostor čustvom, če se katera še želijo sprostiti..., naj le tečejo, se nasitijo.


Ste že nova oseba, bolj ozaveščena in bližje sebi!


*********************

 Vljudno vas vabim na svetovanje! V mesecu maju posebej priporočam individualne ljubezenske vzorce in razlago horoskopa  razmerij.

Če menite, da je to za vas, sem vam na voljo na liniji  090 54 50 - 1,29€/min.

Astrologinja in tarot svetovalka Suzana

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.

Tedenski horoskop 19.5.24

 SPREHOD MED ZVEZDAMI  Nedelja - 19.5.24 Luna v Tehtnici, planeti podpirajo razvoj   Luna danes še prehaja znamenje diplomatske Tehtnice. En...