nedelja, 5. maj 2024

Dnevni horskop 5.5.2024

 SPREHOD MED ZVEZDAMI 

Nedelja - 5.5.2024

Luna v Ovnu,  Sonce v sekstilu s Saturnom, Merkur v tranzitu točke nedavnega mrka v Ovnu. 


 Današnji dogodki bodo morda bolj grobi in manj zabavni.  Najverjetneje bomo občutili Luno v konjunkciji z Marsom v Ovnu. Nekaj agresivnosti je opaziti tam, kjer je običajno harmonija ali umirjenost. Luna v Ovnu v konjunkciji z Marsom v Ovnu tvori izrazito aktiven in bojevit par, zato se bo z astrološkega vidika povečala neposrednost in odločnost, pa tudi individualizem in trma. 


 Sonce s Saturnom v sekstilu (natančno v torek zjutraj) stabilizira vrednosti, imamo ali dobivamo ideje, kaj bomo počeli.  Poglabljamo se v pravila, stabiliziramo mehanizme delovanja, kompleksnejše strukture razčlenjujemo na komponente. Iščemo in pogosto najdemo gotovosti. Zavedamo se, česa nam primanjkuje in kaj si želimo. In verjetno kaj hočemo.


 Merkur, ki prehaja točko mrka do 8.4. in sproži dogodke, ki sledijo mrku. Če smo v zadnjih tednih (približno od zadnje dekade marca) šli skozi nekaj temeljnega in močnega, se zdaj soočamo s priložnostmi, da to premaknemo, spremenimo, razpravljamo, sprožimo, se zanimamo za praktične zadeve .  Kakor koli že, konjunkcija nas naredi  pozorne in morda malo improviziramo.

Lepo nedeljo vsem❤️

Astro Tarot Izida 

Suzana


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.

Tedenski horoskop 19.5.24

 SPREHOD MED ZVEZDAMI  Nedelja - 19.5.24 Luna v Tehtnici, planeti podpirajo razvoj   Luna danes še prehaja znamenje diplomatske Tehtnice. En...