torek, 7. maj 2024

Sonce sekstil Saturn - razvojna astrologija


 Razvojna astrologija 

Sonce v sekstilu s Saturnom


 »Easy come, easy go...« – ta rek pogosto opisuje situacijo, ko se nam nek dosežek, nagrada ali oplemenitenje vrne od nikoder, brez truda, brez stroškov in vloženehih naporov.


 Ljudje hitro izgubijo denar, ki ga dobijo na loteriji ali nepričakovano podedujejo od svojih prednikov. Rock zvezde, ki so imele težko, travmatično otroštvo, a so po eni uspešnici ali albumskem prvencu hitro naredile kariero, se na koncu ustrelijo v glavo kot Kurt Cobain, pod vplivom alkohola in mamil. Nekdo, ki se je hitro povzpel z zvezami ali srečo, se hitro spremeni v narcisoidnega tirana in za seboj pušča ruševine in pepel.


 Potrpežljivo čakanje na rezultat, stabilna vztrajnost pri prevzetih aktivnostih, dosledno – kljub stiskam in težavam – sledenje ciljem v službi, študiju in poslu so običajno nagrajeni.  Saturn, čeprav strog in discipliniran, ima rad potrpežljivo, mirno, sistematično, modro in razumno delovanje.


 📌

 Spomnite se svojega uspeha, dosežka ali zmage, ki je zahtevala potrpežljivost, umirjenost in zbranost, pridobljeno po dolgem času in trdem delu. Kako po vseh teh letih ocenjujete učinke tega dosežka?

Astro Tarot Izida 🌙

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.

Tedenski horoskop 19.5.24

 SPREHOD MED ZVEZDAMI  Nedelja - 19.5.24 Luna v Tehtnici, planeti podpirajo razvoj   Luna danes še prehaja znamenje diplomatske Tehtnice. En...