torek, 7. maj 2024

Dnevni horoskop 7.5.2024

SPREHOD MED ZVEZDAMI 

Torek - 7.5.2024

Dan pred mlajem

 

 Sonce v ugodnem sekstilu s Saturnom! Izkoristimo, kar nam ta aspekt ponuja. Dan pred mlajem v Biku poiščimo svojo vrednost in njen izraz v tem, kako se obnašamo. Neptun je vstopil na zadnjo stopinjo Rib, marsikaj nam ni jasno, vera tekmuje s preverjanjem.


 Prva dva aspekta sta torej precej osebna, tretji pa se nanaša na to, kako skupna in družbena raven vpliva na nas ter na vpliv njenih dogodkov in trendov.


 Dan pred mlajem v Biku vidimo vse staro, nedokončano, neizpolnjeno in neelegantno. Kot da bi usoda pokazala razlike in opozorila na nasprotja v življenju.  Pristne vrednote se nam pokažejo v nasprotju z domnevnimi.  Resnične lastnosti na ozadju ponaredkov.  Dispozitor mlaja je tu Venera (prav tako v Biku) in je brez aspektov. Zato je pomembno ugotoviti vrednost.


 Sonce je danes v natančnem sekstilu s Saturnom. Včeraj so bili že narejeni pomembni koraki in dogodki daljnosežnega pomena bi se lahko odvijali tudi, če ne bi bili vidni.


 Trenutni čas ni poln spontanosti, gremo na moč in uspešnost, to kažejo aspekti Sonca s Saturnom in pred kratkim Merkurjem.  Verjetno se bo končalo po mlaju v Biku, obeta pa se tudi pomembnejša vloga Venere. Kmalu bo tvorila sekstil s Saturnom in bo sodelovala pri oblikovanju pravil.



 Z vstopom na zadnjo stopinjo Rib Neptun pripelje situacije, trende, procese in pravila na rob razpada. Vloga nas, ki smo zadolženi za poimenovanje, definiranje, ne zanašanje, neverjetje, še toliko bolj narašča 🙂 Tudi danes lahko to spoznamo tam, kjer smo presenečeni, kjer nismo postavili očitnih varoval.

Astro Tarot Izida🌙

Vprašajte zvezde ali Tarot!

090 54 50 - 1,29€/min

Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.

Tedenski horoskop 19.5.24

 SPREHOD MED ZVEZDAMI  Nedelja - 19.5.24 Luna v Tehtnici, planeti podpirajo razvoj   Luna danes še prehaja znamenje diplomatske Tehtnice. En...