nedelja, 5. maj 2024

Tedenski horoskop 6 5. - 12.5.24

 Kaj nas čaka v prihajajočem tednu?

Astrološko poročilo (06-12/05/2024)


 Za ljubitelje pomladi bodo prihajajoči dnevi posebni. Začenja se najlepši čas tega letnega časa, ko narava zacveti, ozeleni in eksplodira od energije življenja, zabave in veselja.  Malo manj razlogov za veselje in prijetno počutje imajo morda le tisti, ki se po dolgem vikendu podajajo na zmago nad zadnjimi izpiti.  Potreba po vklopu uma, osredotočenosti na znanje in učenje bo pomembnejša od razmišljanja o lepotah narave.


 Vsekakor pa se ponedeljek obeta kot prijeten in vesel dan.  Konjunkcija Lune v Ovnu z Merkurjem je naklonjena organizaciji, informiranju, lažjemu pregledovanju dokumentov in hitremu pregledu nabranega znanja. Zelo dober dan je tudi za delo in posel.  Večerni vstop Lune v znamenje Bika nas spodbuja k osredotočenosti na dobiček, finance, prihodke in poslovne načrte.


 Za odlično razpoloženje v torek bosta poskrbela sekstil Sonca s Saturnom in konjunkcija Lune z Venero. Urejanje zadev, poklicna dejavnost in delo bodo potekali nemoteno. Z lahkoto se bomo dogovorili, sklenili kompromise in sklenili velik posel.  Prav tako je odličen dan za zmenek, ljubezen, erotična osvajanja in aktivnosti na prostem.


 Ne moremo si privoščiti zapravljanja energije v sredo. Majski mlaj v znamenju Bika se lahko izkaže za enega najpomembnejših trenutkov v letu.  Hkrati je to priložnost, da gremo naprej s svojimi načrti, sanjami, vizijami in strateškimi podvigi.  Vredno je aktivirati tista področja uma, kjer prebiva cvetoča moč ustvarjanja, razvoja, dobička in profesionalne učinkovitosti. Čaka nas več zanimivih doživetij. Konjunkcija Lune z Uranom in Jupitrom ter večerni vstop Lune v znamenje Dvojčkov nam bosta prinesla nenavadne ideje in si zaželela narediti nekaj, kar se zdi noro in nenavadno, a se bo kasneje izkazalo za bikovsko oko.


 Po tem nizu spektakularnih dogodkov se nam  druga polovica tedna obeta izjemno mirna, skoraj lena in nežna.


 V soboto bo Luna vstopila v znamenje Raka, kar nas bo še bolj spodbudilo k iskanju nečesa, kar nam bo pomagalo najti mir v duši, čustveno ravnovesje in občutek varnosti.  Družinska srečanja, pogostitve in žar bodo utrdili odnose, vezi in bližino ter olajšali spopadanje z življenjskimi izzivi, vsakodnevnimi skrbmi in težavami.

Prijeten in miren teden Vam želim❤️

Astro Tarot Izida 🌙

Suzana


Ni komentarjev:

Objavite komentar

Opomba: Komentarje lahko objavljajo le člani tega spletnega dnevnika.

Tedenski horoskop 19.5.24

 SPREHOD MED ZVEZDAMI  Nedelja - 19.5.24 Luna v Tehtnici, planeti podpirajo razvoj   Luna danes še prehaja znamenje diplomatske Tehtnice. En...